Cici de la Sistem parasit de actuala sotie. Uite de ce s-au certat!

7

Ciprian Rogojan (36 de ani), cel mai tanar senator din Parlamentul Romaniei, dar si ex-component al trupei Sistem, a ramas singur inainte de Sarbatori. La nici un an si trei luni de la casatoria cu Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton, cuplul a decis dupa o casnicie cu suisuri si coborasuri sa-si spuna adio.

Cici, care a dat muzica pe politica, nu are noroc in dragoste si pace sau pur si simplu nu este facut sa supravietuiasca prea mult intr-o casnicie, caci se afla in pragul celui de-al doilea divort, de Ioana.
Dupa despartirea de Caprioara, care l-a iubit enorm, Ciprian credea ca si-a gasit, in sfarsit, jumatatea, asa ca a invitat- o si pe Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton, la altar.
Nunta a avut loc anul trecut, la jumatatea lunii septembrie, iar petrecerea a fost una dintre cele mai frumoase evenimente de gen la capitolul eleganta si bun gust. Iar pe lista invitatilor au figurat nume grele, precum Traian si Maria Basescu, impreuna cu fetele lor, Ioana si Elena, dar si Emil Boc.

Ea l-a anuntat ca pleaca in America
Iata insa ca ceva s-a intamplat si, dupa ce mirajul dragostei a disparut, cei doi si-au dat seama ca nu au idealuri comune.
Ioana l-a anuntat ca vrea sa se intoarca in America, fiind familiarizata cu acea lume de pe vremea cand era studenta, iar Cici nu vrea s-o urmeze, preferand sa urce pe scara ierarhica, pe plan politic.
Cum n-a fost chip sa ajunga la un numitor comun, Ioana a decis sa puna punct relatiei si l-a lasat pe senator cu ochii in soare fix in prag de Sarbatori.

Caprioara a intrat in depresie dupa divort
Ciprian Rogojan a imbracat prima data costumul de ginerica in 2008, cand i-a jurat credinta Georgianei Caita, cunoscuta drept Caprioara, coregrafa la „Dansez pentru tine”.
Insa, la doar trei ani de la cele doua petreceri de nunta, (una la Baia Mare, orasul natal al lui Ciprian, si o alta la Bucuresti), artistul a decis sa divorteze, in ciuda insistentelor sotiei sale, care a intrat in depresie.
Sursa: libertatea.ro