Christina Aguilera a aflat sexul viitorului ei bebelus

7

Asa cum probabil stiti deja, Christina Aguilera se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. In plus, vedeta a dezvaluit si care este sexul bebelusul sau.

Luna februarie are o insemnatate aparte in inima Christinei Aguilera, de vreme ce doua evenimente extrem de importante au avut loc in aceasta perioada.

Dupa ce si-a anuntat logodna cu Matt Rutler, cantareata a facut un anunt extrem de important pentru viitorul ei: faptul ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil al sau si primul al cuplului pe care il formeaza de aproape trei ani de zile cu producatorul de film.

Recent, s-a aflat insa si daca de data aceasta Aguilera va avea fetita sau va ura bun venit pe lume tot unui baietel.

Ei bine, se pare ca frumusetea si talentul ei vor merge mai departe catre o fetita, veste pe care a impartasit-o cu toti fanii pe scena unui concert desfasurat in Malaezia.

Christina Aguilera mai are un copil de 6 ani, Max Liron Bratman, din casnicia anterioara cu Jordan Bratman, pe care a incheiat-o in 2010.

Ea urmeaza sa se casatoreasca in curand cu Matt Rutler, pe care l-a cunoscut la sfarsitul lui 2010, cand vedeta filma pentru musicalul „Burlesque”.