Charlize Theron si Sean Penn, cel mai ”HOT” cuplu de la Hollywood

9

Actorii Charlize Theron si Sean Penn au facut un nou pas in oficializarea relatiei lor, dupa ce au aparut pentru prima data impreuna in public, la o gala de caritate organizata sambata seara la Los Angeles.

Totodata, potrivit presei americane, actrita sud-africana a reusit sa il convinga pe starul american sa renunte la colectia sa de arme de foc, informeaza accesshollywood.com.

Dupa ce au fost fotografiati de curand in timpul unei vacante petrecute in Hawaii, Charlize Theron si Sean Penn au aparut pentru prima data impreuna in public sambata seara, la gala „Help Haiti Home”, un eveniment de caritate organizat la Los Angeles de fundatia infiintata de Seann Penn.

Desi Sean Penn, in varsta de 53 de ani, si Charlize Theron, in varsta de 38 de ani, au venit separat la eveniment, cei doi au stat apoi impreuna la aceeasi masa si, potrivit presei americane, au avut numeroase manifestari de afectiune unul pentru celalalt pe intreaga durata a galei.

In timpul galei, unde s-au strans peste 6 milioane de dolari in beneficiul persoanelor fara adapost din Haiti, prin intermediul unei licitatii de caritate, Sean Penn le-a marturisit invitatilor ca actrita Charlize Theron a fost aceea care l-a convins sa renunte la colectia lui de 65 de arme de foc.

Cele 65 de arme de foc vor fi mai intai dezactivate si apoi aranjate sub forma unei instalatii de renumitul artist Jeff Koons.

Noul posesor al acestor arme de foc este jurnalistul de televiziune Anderson Cooper, care a platit pentru ele suma de 1,4 milioane de dolari.

Atunci cand Charlize Theron avea 17 ani, a fost profund afectata de un atac cu arme de foc comis in casa familiei sale. Mama ei l-a ucis pe tatal actritei, impuscandu-l mortal, dupa ce acesta amenintase ca isi va ucide sotia, a tras mai multe focuri de arma si a devenit violent verbal, dupa o noapte in care consumase mult alcool.

La sfarsitul galei, Charlize Theron si Sean Penn au plecat impreuna, tinandu-se de maini.

Charlize Theron are un fiu, Jackson, pe care l-a adoptat in martie 2012. Actrita sud-africana a avut la mijlocul anilor ’90 o relatie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 pana in 2001, o relatie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a inceput apoi o relatie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alaturi de care a jucat in filmele „Trapped” (2002) si „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despartit in ianuarie 2010 dupa aproape noua ani petrecuti impreuna.

Sean Penn a trecut prin doua casnicii – cu cantareata Madonna, din 1985 pana in 1989, si cu actrita Robin Wright Penn, din 1996 pana in 2010. Sean Penn si Robin Wright au impreuna doi copii – un fiu, Hopper, si o fiica, Dylan Frances.