Celebritati care se mandresc cu formele lor voluptoase. Tu ce zici de ele?

8

De cele mai multe ori, vedetele de Hollywood recurg la regimuri alimentare drastice si petrec zeci de ore in salile de sport pentru a arata cat mai bine, din dorinta de a avea corpuri cat mai bine lucrate.

Insa nu toate celebritatile sunt deranjate de felul in care arata, astfel ca nume importante precum Sofia Vergara, Kim Kardashian sau Beyonce sunt mandre de formele voluptoase cu care defileaza fara nici o problema pe covorul rosu.


Fie ca este vorba despre busturile generoase sau posterioarele destul de impozante, anumite vedete prefera naturaletea si renunta la ideea de diete stricte si infometare doar de dragul de a fi slabe.


„Anumite actrite arata foarte bine in rochii, dar eu arat mai bine dezbracata”, a declarat Sofia Vergara care la 41 de ani este in forma mult mai buna decat in tinerete.

Cu toate ca in ultimii ani a avut probleme cu greutatea, Christina Aguilera a reusit intr-un final sa-si recapete silueta, insa formele sale fabuloase au ramas la fel.


Cunoscuta din serialul Grey’s Anatomy, Sara Ramirez nu este doar o actrita talentata, ci si o cantareata foarte frumoasa care ne aminteste ca marimea 12 poate fi la fel de incantatoare ca marimea 2.