Cel mai tare concurent de la Masterchef. Nu o sa crezi ce a lucrat in Italia!

13
Marian, in varsta de 32 de ani, administrator si tata a doi baietei a reusit sa obtina un sort de la cei trei chefi dupa ce a gatit o reteta simpla, dar delicioasa.
„Nu e usor sa te prezinti in fata celor 3 chefi. Sotia mea m-a convins sa vin la emisiune. Am fost 10 ani in Italia, am spalat vase, wc-uri. Mananca mult italienii, am avut treaba. Am facut peste pentru ca am crezut ca toti fac carne si… Pentru sotia mea am facut numai peste cat a fost insarcinata, am crezut ca imi ies copiii cu ochii mici. Am doi baieti, imi doresc o fata”, a spus Marian care a gatit tartar de ton.

„Mai vine unu, mai taie un peste cubulete si zice ca a gatit. Ti s-a spus cu ce ne ocupam? Parerea ta  nu ne intereseaza. Raspunsul meu este DA”, a spus Catalin care a plecat imediat la locul lui.

„Asta nu e tartar. Nici nu ai tocat pestele cum trebuie. Ai idee cum se face asta? Ce ai acolo nu e tartar. Raspunsul meu este DA, tartarul tau e delicios, bun in draci”, a spus Florin.

„Ai impresia ca daca vii cu caterinca aici ne dai pe spate? 3 bucati de ton, tartar, un surimi… Daca puneai crap, se schimba cu ceva? Raspunsul meu este DA. A fost foarte bun ce ai facut”, a spus Sorin Bontea.

sursa wowbiz.ro