Cel mai sexy transsexual din Romania a fost jefuit si agresat in propria locuinta!

6

Cel mai sexy transsexual din Romania a fost batut de doi indivizi si jefuit, intrucat atacatorii au gasit de cuviinta sa ii ia din casa laptopul, trei telefoane si 700 de lei!

Cristiana Rosu, fosta Cristian, a trecut prin clipe groaznice la inceputul lunii noiembrie! Transsexualul si-a invitat acasa trei prieteni si, in loc sa se bucure de compania lor, s-a ales cu o bataie sora cu moartea si cu bunuri furate de acestia din apartamentul sau!

Intr-un comunicat al Politiei Capitalei se specifica faptul ca, pe 2 noiembrie, in jurul orei 1.00, oamenii legii au fost sunati de urgenta de transsexualul in varsta de 38 de ani pentru a reclama un act de violenta si o talharie din locuinta sa! Cristiana Rosu a povestit ca, initial, a invitat acasa doi barbati si o femeie cu care vorbea de mai mult timp pe o retea de socializare si nu banuia ca o sa i se intample o asemenea nenorocire! Din pacate, in momentul in care le-a deschis usa, doi dintre acestia au lasat politeturile deoparte si l-au luat la bataie, iar femeia care era cu ei a ramas pe casa scarii ca sa asigure zona! Dupa ce l-au altoit bine pe transsexual, cei doi atacatori l-au amenintat, apoi, tot prin forta, i-au luat laptopul, 700 de lei si trei telefoane mobile! Pe urma, au luat-o pe femeie si au parasit in graba domiciului Cristianei!

La o saptamana de la incident, politistii Capitalei din cadrul Sectiei 13, cu sprijinul politistilor Biroului de Analiza a Informatiilor Sector 3 si al Directiei de Operatiuni Speciale-IGPR, i-au identificat pe atacatori! Conform unui comunicat al politiei, cei trei, cu varste intre 24-35 ani, au fost prinsi, iar acum sunt suspectati de comiterea infractiunii de talharie, doi dintre ei fiind deja arestati preventiv.

1s1

Sursa: wowbiz.ro