Ce sexy! Uite-o pe Kim Kardashian intr-un slip foarte mulat!

6

Aflata in vacanta in Thailanda, Kim Kardashian a oferit un adevarat spectacol, aparitiile sale fiind urmarite in continuu de paparazzi.

Asa s-a intamplat si intr-una din zilele pe care a petrecut-o intr-o luxoasa locatie, la o casa pe plaja Iniala. Daca de obicei vedeta poarta costume de baie care sa-i acopere in totalitate posteriorul bombat si bustul impresionant, de data aceasta Kim a facut o exceptie spre bucuria tuturor.

Hot mama! After welcoming her first child nine months ago, the busty brunette was eager to show off her impressive figure after shedding more than 50lbs

Imbracata intr-un costum de baie format din doua piese, de culoare neagra, vedeta de 33 de ani si-a dorit sa iasa in evidenta atat de mult incat pare sa fi luat un costum cu un numar mai mic si foarte decupat care i-a lasat la vedere atat decolteul generos, cat si o mare parte din posterior.

Not-so subtle! The new mom wasn't even discreet about the fact that she was checking herself out in the reflection of the glass doors as she sunned herself on the deck of her luxurious digs at the Iniala Beach House in Phuket

Mandra de felul in care arata si de recuperarea pe care a facut-o dupa aproape un an de la nasterea fiicei sale, North, Kim Kardashian a parut foarte increzatoare in sine, nu de putine ori admirandu-si corpul sculptat.

Kim Kardashian urmeaza sa se marite cu Kanye West la Paris, data speculata fiind 24 mai.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU KIM KARDASHIAN!