Ce sexy e Laura Cosoi in costum de baie. Ce zici de ea?

3

Laura Cosoi si iubitul ei, Cosmin, isi petrec vacanta intr-un loc de vis.

Laura Cosoi a postat pe blogul ei cateva fotografii din vacanta pe care si-o petrecere in Thailanda alaturi de iubitul ei, Cosmin. Cei doi au vizitat o insula superba si au facut plaja.

„Koh Samui este, asa cum iti spuneam, o insula cu multiple valente, amalgam de plaje superbe, munte acoperit de jungla, restaurante si baruri, zone rustice dar si unele modernizate insa pentru o varianta cu adevarat solitara, cu plaje nepopulate, mare calma si calda, exista insulite “satelit” Koh Samui-ului.

Noi am ales sa inchiriem o barca pescareasca timp de o zi pentru a vizita Ko Mat Sum. Aceata insula este nelocuita si se afla la o distanta de 30-40 min de mers cu barca. S-a dovedit a fi o decizie foarte inspirata avand in vedere ca am avut parte de o repriza de snorkeling senzationala, am invatat sa pecuiesc si am facut plaja departe de “civilizatie”. Iti sugerez o astfel de experienta in cazul in care ajungi acolo, asta daca mai ai loc in buget pentru inchirierea barcii (echivalentul a aproximativ 100 euro).”, a scris Laura pe blog.