Ce parti ale corpului isi asigura vedetele? Uite cele mai tari exemple!

4

Multe staruri mizeaza pe aspectul fizic. Ce ar fi Roger Federer fara bratele sale, Cristiano Ronaldo fara picioarele lui sau Miley Cyrus fara limba pe care o scoate atat de des?, se intreaba references.be. Pentru unii, aspectul este chiar inima businessului si cea mai mica degradare a lui ar insemna sfarsitul.

Astfel vedetele isi asigura ceea ce le aduce celebritatea. Printre cele mai originale parti ale corpului asigurate se numara parul, parul de pe piept, fesele, limba, degetul mare, zambetul, picioarele sau pieptul.

Cantaretul britanic Tom Jones si-a asigurat pilozitatea de pe piept pentru 7 milioane de euro. Acest ‘Sex Bomb’ de ‘scoala veche’ pune mare pret pe factori dintotdeauna ai virilitatii traditionale, pe care isi bazeaza senzualitatea.

Jucatorul de fotbal american Troy Polamalu, poreclit ‘parul de foc’, si-a asigurat podoaba capilara pentru 1 milion de dolari. Parul lui are aproape 1 m si il poarta in semn de omagiu adus originilor sale din Samoa. Fotbalistul este si imaginea marcii Head&Shoulders.miley-cyrus-we-cant-stop-1-650-430

Gene Simmons, pe numele sau real Chaim Witz, basist si unul din cantaretii grupului de hard rock Kiss, si-a asigurat limba pe 1 milion de dolari. El reprezinta demonul care arunca foc si sange, iar limba sa de…17 cm i-a adus celebritate. Se intelege de ce muza lui Miley Cyrus si-a asigurat-o pe o suma semnificativa.

Keith Richards, chitaristul grupului Rolling Stones, si-a asigurat degetul mare pentru 1,6 milioane de dolari. La acest pret, asiguratorii cer o igiena manuala stricta si evitarea unor activitati riscante.

America Ferrera, alias ‘Ugly Betty’, si-a asigurat zambetul pe 10 milioane de dolari. Chiar daca aparatul dentar purtat de actrita nu raspundea canoanelor traditionale de frumusete, el i-a adus popularitate personajului, aducandu-l in lumea oamenilor obisnuiti. In schimb, minunatul zambet al Juliei Roberts ar valora cu 20 milioane de dolari mai mult, fiind asigurat pentru 30 milioane de dolari. Treaba serioasa pentru dentistul ei, comenteaza references.be.

Dolly Parton, ‘regina muzicii country’, si-a asigurat faimosul piept pentru 3,8 milioane de dolari. Primul animal clonat, oaia Dolly, a fost botezat cu referire la partea asigurata a corpului cantaretei, clonarea fiind realizata plecand de la celule ale glandei mamare.

Jennifer Lopez a asigurat cel mai celebru posterior din showbiz pentru 27 de milioane de dolari, asa incat cei care o pregatesc pentru scena trebuie sa aiba mare grija ca vedeta sa nu alunece. Daca s-ar intampla asa, i-ar costa scump.

Cunoscutul top model Claudia Schiffer si-a asigurat toata fata la pretul de 5 milioane de euro, parte foarte importanta din moment ce Claudia este imaginea firmei L’Oreal.

Picioarele sunt insa partea corpului cel mai des asigurata de vedete. Cristiano Ronaldo are o asigurare de 103 milioane de euro, David Beckham de 70 milioane, Michael Flatley de 40 milioane, Heidi Klum de 2,2 milioane de euro, iar Tina Turner de 3,2 milioane de euro. Cea mai mare suma aferenta picioarelor este insa 695 milioane de euro si asigurarea ii apartine cantaretei Mariah Carey, care este si imagine a marcii Gillette, incheie references.be. sursa: AGERPRES