Ce mare s-a facut pustoaica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes

7

Parca mai ieri aparea in public in bratele parintilor ei celebri, cu suzeta in gura si ursuletul in brate. Suri, fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, a crescut sub ochii nostri si a inceput sa se transforme intr-o adevarata domnisoara.

La numai 8 ani, micuta se transforma in copia fidela a mamei ei si inca uimeste prin hainutele pe care le poarta, dar si prin comportamentul din ce in ce mai corespunzator.

Daca pana nu demult Suri Cruise isi arata rasfatul in plina strada de fiecare data cand avea ocazia, de cand a ramas exclusiv in grija mamei ei, aceasta din urma incearca sa o invete sa aiba un comportament adecvat varstei si sa o disciplineze.

In urma cu 2 ani, micuta a fost desemnata de revista americana „Business Insider” cea mai influenta persoana de varsta ei si considerata o viitoare stea. Potrivit jurnalistilor, Suri are toate sansele sa devina un nume cunoscut in Cetatea Filmului.

Are deja aere de fashionista si o garderoba pe masura si, in plus, a inceput sa mearga la o prestigioasa scoala privata din New York.

Daca nu mosteneste talentul parintilor, Suri va fi oricum un nume influent in lumea mondena, de vreme ce deja stie cum sa ii confunte pe jurnalistii si fotografii care stau pe urmele ei de cand se stie.