Ce drama traieste Angelina Jolie. Vedeta va fi din nou operata!

8

Dupa dubla masectomie la care a fost supusa in luna februarie a anului trecut, lupta Angelinei Jolie impotriva cancerului pare sa nu se fi terminat.

Actrita in varsta de 38 de ani a dezvaluit faptul ca in viitor va fi supusa unor altor interventii chirurgicale, in timpul unui interviu Entertainment Weekly.

Angelina Jolie ar putea fi supusa unei histerectomi totale, procedura de indepartare pe cale chirurgicala a uterului si a ovarelor, anunta BBC.

„Va trebui sa fiu supusa unei alte operatii. Sunt sfatuita de toti acesti oameni minunati cu care am stat de vorba, pentru a trece la o noua etapa.”

„Am fost foarte norocoasa ca  am avut  parte de doctori buni si foarte, foarte norocoasa pentru recuperare, si proiectul „Unbroken”, pe care m-am concentrat si pentru care am incercat sa ma insanatosesc cat mai repede.”

Angelina Jolie, care are 6 copii si si-a pierdut mama si matusa din cauza cancerului mamar, a detaliat experienta sa in ziarul The New York Times.

„Odata ce am realizat ca asta este realitatea, am decis sa fiu proactiva si sa minimizez cat pot de mult riscul. Am decis sa am o dubla masectomie. Am inceput cu interventiile chirurgicale din zona sanilor, pentru ca riscul de a face cancer mamar este mai mare decat c