Ce copii mari are Pamela Anderson. Uite cum arata odraslele super vedetei americane!

6

In mintea multora, Pamela Anderson a fost, este si va fi mereu bomba sexy a anilor ’90 care reusea printr-o singura imagine sa opreasca intreaga suflare barbateasca. Nu multi inteleg insa ca dincolo de viata in fata camerelor, blonda este o femie ca oricare alta.

Sotie, mama si femeie de afaceri. Toate aceste trei roluri au fost duse la bun sfarsit de Pamela de-a lungul vietii, pe rand sau concomitent.

Daca de la cariera si indatoririle de mama nu a luat deloc pauza de-a lungul timpuli, vedeta in varsta de 46 de ani a renuntat pentru o vreme sa mai fie sotia cuiva, statut pe care l-a schimbat de curand.

Asa cum a scris tabloidele in urma cu cateva luni, Pamela s-a casatorit cu unul dintre fostii ei soti din nou si a primit chiar aprobarea celor doi fii adolescenti ai sai, pe care ii are cu primul ei partener, Tommy Lee.

Cu aceasta ocazie, paparazzii au avut ocazia sa ii si fotografieze pe cei doi, pe care Pamela i-a tinut ascunsi pana acum.

Brandon Thomas Lee (17) si Dylan Jagger Lee (16) sunt doi pusti simpatici si in ton cu moda, care au fost inscrisi pana nu demult la o scoala cu internat. Cei doi sunt, potrivit unei surse, incantati ca vor avea un tata vitreg, mai ales ca nu mai tin legatura cu parintele lor natural de ceva vreme incoace.