Ce conditie i-a pus Selena Gomez lui Justin Bieber ca sa se impace

11

Selena Gomez si Justin Bieber par sa fi gasit o cale de impacare, cei doi fiind surprinsi impreuna la inceputul acestui an.

Cu toate ca i-a mai oferit o sansa, cantareata de 21 de ani vrea cu tot dinadinsul sa-i schimbe comportamentul agresiv al lui Justin, comportament din cauza caruia tanarul a avut multe probleme cu legea.

 

Cea mai recenta i-a adus lui Justin Bieber o amenda de 20.000 de dolari pentru pagubele produse vecinilor in casele carora a aruncat cu oua. In plus, prietenul sau Lil Za a fost arestat pentru posesie ilegala de substante interzise.

 

„Selena i-a spus ca nu va exista nici o relatie daca nu-si va schimba comportamentul si nu va participa la niste cursuri de control a furiei. Selena este o fata de stil vechi din Texas si crede in bunele maniere”, a declarat o sursa pentru  Yahoo! Omg!.

 

„Selena este dispusa sa se impace definitiv cu Justin, dar numai in cazul in care acesta isi imbunatateste comportamentul. Vrea sa-si ceara scuze daca isi doreste ca lucrurile sa devina serioase”, a explicat aceeasi sursa.