Ce burtica sexy are Anna Lesko! Iti place cum arata?

8

A tinut secret timp de 7 luni ca este insarcinata, iar acum frumoasa cantareata se pregateste sa devina mamica pentru prima oara.

Anna Lesko a reusit sa-i surprinda pe toti fanii ei la inceputul acestui an, cand a recunoscut ca este insarcinata. Vedeta a reusit sa tina acest secret timp de 7 luni si sa-si desfasoare activitatea artistica, fara ca cineva sa observe schimbarile prin care trecea corpul ei.

Acum insa, este aproape imposibil sa-i ignori burtica de gravida, care creste parca pe zi ce trece. Mandra de noile forme ale corpului ei, Anna nu se mai fereste nici de ochii fotografilor, nici de fani, si posteaza constant pe pagina oficiala de Facebook imagini cu silueta de viitoare mamica.

De altfel, marele moment al nasterii ar putea avea loc oricand, ceea ce ii tine pe toti cu sufletul la gura, inclusiv pe ea insasi, care recunoaste ca: „NU MAI AM RABDAAAAAAAAARE!!!!!!!!!!RECUNOSC!!!!!!!”.

In plus, in urma cu numai cateva saptamani, ea a scris un mesaj pentru bebelusul ei nenascut, care a emotionat pana la lacrimi publicul: „Abia astept sa te cunosc, ingerasul meu iubit”, a fost textul pe care cantareata l-a atribuit fotografiei pe care a publicat-o si care o surprindea in timp ce-si priveste burtica.