Ce buna e ”brazilianca” lui Nutu Camataru. Uite-o cum danseaza erotic la bara!

20
Fundul de brazilianca a facut-o celebra pe Claudia

Claudia, intr-o tinuta de scolarita sexy

Dezlantuita in club

Claudia si-a castigat renumele de Brazilianca cu cativa ani in urma, datorita fundului extrem de bombat care putea fi admirat de cateva ori pe saptamana intr-un club de noapte din Centrul vechi al Capitalei.

You can leave your hat on…

Actuala sotie a lui Nutu Camataru era privita ca o adevarata „veterana” atunci cand urca pe bar costumata lejer si prestand diverse jocuri erotice cu colegele ei la fel de sexy.

Cu biciul dupa o blonda

De multe ori, Claudia se folsea si de un bici

De multe ori, Claudia folosea si obiecte mai contondente, precum un bici, pe care stia insa sa-l manuiasca in asa fel incat sa provoace doar placere. Claudia a renuntat sa mai danseze in clubul din Centrul Vechi pe la sfarsitul anului 2012, dupa ce l-a cunoscut pe Nutu Camataru.

Clientii devenisera obsedati de fundul Claudiei

Un gest cu multe semnificatii

Se pare ca acestuia nu prea i-a convenit ca febletea lui se expune atat de mult in fata privirilor pofticioase ale clientilor. Multi spun insa ca petrecerile de noapte nu mai sunt la fel de cand Brazilianca nu mai este „pe pozitie”.

Sexy back…

Acum, Claudia este vazuta ca o adevarata printesa de catre baietii rai din Bucuresti. Florin Salam i-a dedicat acesteia o melodie care-i poarta numele, in clipul careia apare si frumoasa bruneta.

In mijlocul unui joc sexy cu o colega blonda

Nutu s-a casatorit cu Claudia cu cateva saptamani in urma