Ce amanta urata a avut Guta. Uite-o nemachiata!

    5

    Dana Roba a devenit cunoscuta drept “amanta lui Guta”. Dupa un scandal monstru cu manelistul si cu nevasta lui, Dana a ramas doar cu aceasta titulatura.

    La inceputul anului, Dana, o tanara din Timisoara, aparea la TV si spunea ca s-a iubit cu Nicolae Guta. Femeia isi dorea ca manelistul sa se intoarca la ea si pentru asta spunea ca e in stare sa faca orice. Astfel, femeia a pozat aproape goala, a dansat, a sustinut ca e gravida si a facut-o in toate felurile pe Narcisa, femeia care se declara sotia lui Guta.  Manelistul insa nu s-a dat batut si nu a vrut sub niciun chip sa se intoarca la Dana. Asa ca femeia a plecat cu coada intre picioare inapoi, la Timisoara.

    Acum, se pare ca Dana l-a uitat pe Guta, dupa scandal ea spunand ca si-a gasit adevarata dragoste in persoana unui barbat din Germania, care o rasfata la maximum.

    Dana are acum si alte preocupari: recent ea a vrut sa demonstreze cat de mult o schimba machiajul. “Aceasta sunt eu, inainte si dupa! Azi mi-am cumparat noi produse, asa ca am vrut sa vad miracolul pe care il pot face aceste produse de buna calitate! Si totuși sa nu uitam ca asa suntem toate inainte si dupa machiaj”, a comentat Dana pozele.