Ce a fost si ce a ajuns o vedeta Playboy! Uite cum arata acum Roxana Dobre!

382

Roxana Dobre a devenit cunoscuta dupa ce a pozat in celebra revista pentru barbati, insa, notorietatea a venit in momentul in care sotia fostului iubit a manjit-o cu fecale intr-un centru comercial. Ultimul an s-a dovedit unul nu prea norocos pentru ea, anunta cancan.ro.

Ultimul an nu a fost unul prea fericit pentru Roxana Dobre. Pe langa faptul ca a fost umilita de sotia unui iubit in plin centru comercial, bruneta si-a pierdut si silueta care a facut-o cunoscuta. Din fost „iepuras”, Dobre abia daca mai este chemata la prezentari.

roxana dobre

roxana dobre

Nu are nicio problema cu kilogramele

Momentele de glorie, pe cand stralucea pe coperta revistei Playboy, au apus de mult pentru Roxana Dobre. Mai exact de un an de zile, de cand a inceput sa prinda proportii. Silueta ei de model s-a transformat in una voluptoasa, care nu este pe placul designerilor. Acum, vedeta este mult mai plinuta, insa, acest lucru nu pare sa o deranjeze prea tare pe bruneta.

Dobre nu pare sa faca nici cel mai mic efort pentru a ajunge la vechea silueta. In plus, Roxana nu are nicio motivatie, mai ales ca nu de mult declara ca nu isi mai doreste sa munceasca, nici macar in calitate de model, ci prefera sa-si gaseasca un iubit care sa o intretina.

(P) 25% reducere la cartile editurii Nemira. Vezi toate titlurile!

 

Nu mai este chemata in prezentarile de moda

Problemele cu greutatea au aparut in urma cu mai bine de un an. La momentul respectiv, tanara nu avea un iubit cu dare de mana, asa ca isi dorea sa mearga la diverse job-uri alaturi de prietenele ei. Din pacate pentru ea, inca de atunci Roxana era refuzata de designerii din Romania, pe motiv ca nu se incadreaza in tipare.

Intre timp, solutia pentru a-si regla partea financiara a venit din partea unuia dintre iubiti, Florin Vancica. Acesta ii oferea o renta lunara, asa ca Roxana nu a mai fost nevoita sa-si caute de munca.

Dupa relatia cu Vancica, Dobre a facut tot posibilul sa se cupleze cu un alt tanar potent financiar

Dupa relatia cu Vancica, Dobre a facut tot posibilul sa se cupleze cu un alt tanar potent financiar

A fost umilita de nevasta unuia dintre iubiti

Numele Roxanei a fost pe buzele tuturor, nu atunci cand a pozat in celebra revista Playboy, nici atunci cand defila pentru diversi designeri, ci de abia in momentul in care a fost umilita intr-un spatiu public. Sotia unuia dintre iubiti, mai precis a lui Florin Vancica, a aflat de idila, a urmarit-o si apoi i-a oferit o lectie de neuitat. Impreuna cu trei prietene, a pandit-o intr-un centru comercial si dupa ce i-a luat ceasul si telefonul mobil, cadou de la Vancica, a scos din geanta o punga cu fecale si a inceput sa o manjeasca pe fata.

Pentru a vedea pictorialul cu Dobre din revista Playboy intrati aici sau accesati site-ul www.playboy.ro