Catalin Scarlatescu de la Masterchef si Sorana au avut un restaurant care a dat faliment!

13

Catalin Scarlatescu, unul dintre juratii de la Masterchef, a detinut un restaurant impreuna cu Sorana, de la A.S.I.A., dar cantareata a iesit din afacere dupa cateva luni.

La inceputul lui 2006, cantareata Sorana Mohamad, una dintre membrele trupei A.S.I.A., intra in afaceri alaturi de amicul sau, Catalin Scarlatescu:

„Sorana de la A.S.I.A. si-a inaugurat vineri, 13 ianuarie, restaurantul la care este proaspat asociata, “Il Gambero Rosso”. Chiar daca pentru superstitiosi aceasta data este una cu ghinion, pentru Sorana si Catalin Scarlatescu, cel cu care are aceasta afacere, s-a dovedit a fi norocoasa. Printre invitati s-au numarat Marcel Pavel, colegele de trupa ale cantaretei si altii. Asociatul cantaretei este un bucatar apreciat, care a lucrat in multe localuri de lux din Capitala, dupa ce ani la rand a studiat arta gatitului in strainatate. De un an detine “Il Gambero Rosso“ si de cateva zile il manageriaza impreuna cu vedeta”, asa suna anuntul initial. Dupa doar cateva luni, insa, Sorana a decis sa iasa din afacere, motivand ca vrea sa se concentreze asupra carierei. Actiunile ei au fost cumparate de un alt prieten al lui Scarlatescu. Restaurantul s-a desfiintat dupa cativa ani, Scarlatescu devenind apoi celebru prin cooptarea sa in echipa de jurati a emisiunii Masterchef de la PRO TV.