Catalin Crisan s-a impacat cu fiica lui. Uite dovada!

13

Dupa separarea de fosta sotie, Catalin Crisan si-a “stricat” relatia cu cei doi copii, Daria si Raris, dupa cum declara mama lor, Lucia Bubulac.

Catalin Crisan si doctorita Lucia Bubulac au divortat in 2009, dupa o casnicie de 14 ani. Cei doi copii ai lor, Daria (13 ani) si Raris (10 ani), au ramas la mama. La scurt timp de la separare, cantaretul si-a refacut viata langa doctorita Alina Ioana Cupsa, femeie pe care a luat-o de sotie si i-a daruit si un copil.Lucia Bubulac si copiii ei, Daria si Raris

Daria si Raris s-au distantat de tatal lor, dupa cum declara mama Lucia Bubulac si, intr-o perioada, au refuzat sa ia legatura cu el. Lucia a mai marturisit ca fetita a fost chiar traumatizata, o perioada, ca toti trei au suferit. Faptul ca relatiile s-au racit intre el si copii, a fost recunoscut si de Catalin Crisan care, a facut precizarea ca are probleme doar cu fiica lui, Daria.Crisan si-a scos fiica la teatru

Ei bine, iata ca si micuta l-a inteles, se pare, pe tatal ei, i-a acceptat decizia, si au inceput sa reia legatura. Reporterii WOWbiz.ro l-au surprins pe cantaret impreuna cu fiica lui, la Teatrul de Comedie din Capitala. Crisan a scos-o pe Daria la piesa de teatru “Pescarusul”, piesa in care joaca actori mari ca Stefan Banica Jr, Emilia Popescu, Vladimir Gaitan, Carmen Tanase si altii.

Tatal si fiica lui pareau foarte apropiati, comunicau, iar piesa de teatru a fost pe gustul lor avand in vedere ca s-au amuzat teribil.