Cat de tare seamana Ilinca Vandici si Inna! Ce zici de poza asta!

8

In teorie, Ilinca Vandici si Inna nu au foarte multe lucruri in comun, cu exceptia faptului ca activeaza in lumea showbizului si sunt extrem de frumoase.

Cea de-a doua trasatura este cea care le-a „unit” recent insa, cand Ilinca a publicat pe pagina ei oficiala de Facebook o imagine in care seamana leit cu cea mai cunoscuta cantareata din Romania, peste hotare.

In fotografia pentru care Ilinca a primit numai comentarii pozitive, prezentatoarea TV si cea mai recenta castigatoare a emisiunii „Dansez pentru tine” sta in profil. Cu suvitele ombre in plin plan si unghiile albastre, eleganta vedeta isi scoate in evidenta mini-inelele care formeaza mesajul „LOVE”.

Nu aceste trasaturi ne-au facut sa o asemanam cu Inna insa, ci faptul ca, machiata asa, si fotografiata din acest unghi chiar pare sora ei.

„Frumoasa de nedescris”, „Ilinca tu esti o femeie foarte frumoasa. Ai ceva care nul au multe femei. Ai un magnetel care atrage. Bravo”, s-au grabit admiratorii sa comenteze, oferindu-i in acelasi timp vedetei o multime de like-uri.

Tu ce parere ai despre imagine? Dar despre asemanare? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.