Cat de sexy e prietena lui Rafael Nadal. Tie cum ti se pare?

6

Desi pana acum a tinut-o departe de ochii curiosi ai jurnalistilor si fotografilor, de aceasta data Nadal si-a expus iubita in toata splendoarea pe o plaja din Mexic. Vezi cum arata Xisca.

Cunoscut de toata lumea si obisnuit cu celebritatea, Rafael Nadal se afiseaza in public fara teama de a fi fotografiat in ipostaze nepotrivite sau riscante pentru cariera lui, insa iubita lui nu este nici pe departe obisnuita cu acest rol. Totusi, tanara pare sa nu fie deranjata de prezenta paparazzilor in preajma ei sau de statutul de vedeta al iubitului ei.

Recent, o echipa de fotografi i-a surprins pe cei doi pe o plaja din Cancun, Mexic in timpul unei vacante romantice. Relaxati si incantati de peisajul tropical care ii inconjura, Rafael Nadal si iubita lui au fost mai mereu cu zambetul pe buze si s-au bucurat din plin de soarele puternic si sporturile acvatice.

Iubita sportivului a atras atentia tuturor in mod deosebit, datorita formelor de invidiat pe care si le-a etalat intr-un costum de baie in alb si negru extrem de sexy, dar si datorita look-ului natural si atitudinii degajate.

 

„Raf si Xisca sunt foarte timizi si sunt doar niste oameni simpli, care traiesc normal. Nu sunt interesati de celebritate.”, a declarat despre cei doi un prieten apropiat.