Cat de adorabil este bebelusul Casei Regale Britanice. Printul George si-a uimit mamica!

17

Printul George al Marii Britanii a participat la primul sau angajament public oficial, miercuri, in Noua Zeelanda. Bebelusul regal s-a distrat intr-o sesiune de jocuri cu ursuleti din plus, in compania altor 10 copii de varsta lui.

Bebelusul regal s-a intalnit cu alti 10 micuti de aceeasi varsta la resedinta oficiala a guvernatorului general al Noii Zeelande, si a fost mica vedeta a evenimentului.

Nastrusnic si cu chef de joaca, Printul George a purtat o salopeta cu pantaloni scurti, un tricou cu o broderie si a petrecut mare parte din acea sesiune de joaca in bratele mamei sale. In scurtul timp in care a interactionat si cu ceilalti pici, el a zambit nevoie mare si, ocazional, a incercat sa le ia jucariile.

Atmosfera de la acest angajament regal a fost destinsa, insa participantii au fost sfatuiti sa se adreseze folosind apelativul „Alteta voastra regala” atunci cand schimba primele cuvinte cu William si Catherine. Apoi, ceilalti parinti puteau sa se adreseze cuplului princiar britanic folosind prenumele acestora, a precizat Tina Syme, reprezentanta a filialei din Wellington a asociatiei.

Parintii au fost instruiti, totodata, sa nu ezite sa intervina in cazul in care bebelusii ar fi inceput sa se certe sau sa se loveasca, indiferent daca „recalcitrantii” erau din popor sau de vita regala, scrie Mediafax.

Printul George va deveni intr-o buna zi seful de stat al Noii Zeelande si al Australiei, daca aceste tari nu vor renunta la statutul de monarhie constitutionala in favoarea aceluia de republica.

Iata cele mai adorabile momente surprinse de fotografi cu viitorul monarh al Angliei si mama lui celebra: