Carrie Fiher va juca din nou in Razboiul stelelor

6

Actrita Carrie Fisher a confirmat ca va relua rolul care a facut-o celebra, cel a printesei Leia din seria „Razboiul stelelor/ Star Wars”, in partea a saptea a francizei de succes.

„Mi-ar placea sa port din nou coafura mea veche – dar cu par alb. Cred ca ar fi amuzant”, a mai spus actrita, in varsta de 57 de ani, pentru TV Guide, informeaza accesshollywood.com.

Ea a mai spus ca vechii sai colegi Harrison Ford (Han Solo) si Mark Hamill (Luke Skywalker) se vor intoarce in „Razboiul stelelor 7”, ale carui filmari vor incepe in martie sau aprilie, sub bagheta regizorului J. J. Abrams.

„Star Wars: Episode VII” va avea premiera pe marile ecrane pe 18 decembrie 2015.

La inceputul acestei saptamani, Abrams a confirmat finalizarea scenariului, scris in colaborare cu Lawrence Kasdan. „Avem scenariul si mergem cu toate motoarele inainte”, a declarat cineastul J. J. Abrams, devenit celebru dupa ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, „Star Trek”, pentru Television Critics Association.

De asemenea, Lawrence Kasdan a fost coscenarist pentru partile a cincea si a sasea din „Razboiul stelelor”, dupa ce Michael Arndt a renuntat la acest proiect cinematografic.

Desi a confirmat incheierea scenariului, regizorul american nu a oferit nicio informatie despre intriga filmului si nici despre personaje sau distributie, adaugand: „Fanii vor afla in curand detaliile si astept cu nerabdare acest lucru, astfel incat sa mergem mai departe (cu filmarile, n.r.)”.

Cu toate acestea, J. J. Abrams a confirmat ca poarta negocieri cu Jesse Plemons, un star al serialului „Breaking Bad”, care ar putea juca rolul principal, iar printre actorii care s-ar putea afla in distributie se numara si Michael Fassbender.

„(Plemons, n.r.) este unul dintre actorii cu care am discutat, intr-adevar”, a spus Abrams, fara sa mai ofere alte detalii.

Se pare ca Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker, datorita asemanarii sale fizice cu actorul Mark Hamill.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria „Star Wars”, detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi in aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Franciza „Star Wars”, creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.