Carmen Bruma, sedinta foto cu burtica la vedere

10

Pana nu demult, corpul lui Carmen Bruma parea complet neschimbat, chiar daca vedeta facuse deja public faptul ca urmeaza sa devina mama. Abia dupa spate luni si jumatate, burtica de gravida este cu adevarat vizibila.

Este una dintre cele mai frumoase gravide celebre din Romania si, fiind la prima sarcina, a documentat foarte atent procesul miraculos prin care trece.

Carmen Bruma a profitat de faptul ca modificarile care au loc in perioada graviditatii au inceput sa fie cu adevarat vizibile si a dorit sa respecte trend-ul de peste hotare: acela de a face poze cu burtica la vedere.

Astfel, impreuna cu editorii revistei Unica, vedeta a renuntat la inhibitii si s-a lasat surprinsa in topuri de dimensiuni reduse, compleuri din dantela, ba chiar cu umarul si o portiune din san descoperite. Toata atentia nu a fost indreptata insa asupra tinutelor, ci asupra burticii ei dezgolite.

Incantata de rezultat, Carmen le-a impartasit apoi celor peste 260.000 de fani de pe Facebook imagini din culise, acestia din urma oferindu-i neintarziat complimente: „Ai un ingeras acolo. Doamne ajuta sa duci sarcina la sfarsit cu bine. Radiezi, se vede”, „Porti o minune si asta te face si mai frumoasa”, „Mda… cu adevarat o femeie frumoasa! Si o zic rar, cand o zic! Felicitari pentru pentru tot!”.

VEZI AICI IMAGINILE