Care mireasa e mai frumoasa? Brigitte sau Amalia? Asta e dilema lui Ilie Nastase!

5

Ieri, Brigitte Sfat si-a vazut visul cu ochii! Ilie Nastase, barbatul ravnit de toate femeile din Romania si numai, a luat-o de sotie si in fata lui Dumnezeu! Bruneta a aratat spectaculos si, insa, surprinzator, tinuta ei nu a fost mai scumpa decat cea a Amaliei Nastase la nunta de la Paris!

Toata Romania a fost cu ochii pe nunta anului de la Brasov! Ilie Nastase s-a casatorit a cincea oara, iar cea care i-a devenit soata a aratat incredibil de bine in rochia alba cu dantela.

Brigitte, la 37 de ani, a indraznit sa isi aleaga o tinuta alba, simpla, fluida pe corp, care a curs perfect pe trupul sau bine intretinut! In plus, in partea de jos, rochia a fost un pic sirena, cu o trena lunga si spectaculoasa! Mai mult, voalul a fost si el superb, lung, transparent, intregind o tinuta realizata de designeri romani de la “Mulaj Couture”, dar cu materiale fine comandate din Austria!

Pe cat de frumoasa a fost rochia, pe atat a fost de scumpa, de ordinul miilor de euro! Cu toate acestea, tinuta predecesoarei sale, Amalia Teodorescu, fosta consoarta a tenismenului, a fost mult mai piperata la buzunar si, fara sa exageram, parca un pic mai eleganta! Insa, acest lucru nu surprinde, intrucat, in 2004, atunci cand ea s-a casatorit cu Ilie Nastase, nunta s-a tinut la…Paris, intr-un cadru mult mai scump si mai sofisticat! Probabil, de aceea si rochia ei nu a fost desenata de vreun creator roman, ci a fost comandata, la vremea respectiva, din ultima colectie a casei “Dior”!

Pe de alta parte, daca acum Brigitte a avut parte de o petrecere de nunta in Romania, la munte, intr-un hotel superb, ei bine, Amalia a preferat sa se marite in celebrul club parisian “Des Loges”, iar ca daruri de nunta nu a vrut bani la plic, cum este obiceiul! Ea si Ilie au deschis pe site-ul Galeriile Lafayette o lista de cadouri, in special electrocasnice, intrucat abia isi cumparasera un apartament in capitala Frantei, si cei care au venit la eveniment le-au cumparat de acolo un dar de neuitat!