Cameron Diaz fara sutien si inhibitii intr-o vacanta in Caraibe

12

Actrita in varsta de 41 de ani a hotarat sa plece intr-o scurta vacanta in Carraibe, alaturi de cateva dintre cele mai bune prietene ale sale.

Se pare ca vedeta a profitat din plin de aceasta scurta excursie, Cameron zambind pe intreaga durata a acesteia.

La un moment dat, actrita a renuntat pentru o perioada la sutien, fiind total nepasatoare in ceea ce-i priveste pe fotografi.

She's got her hands full: Cameron Diaz holds onto her breasts as she goes topless while skinny dipping with female friends on a girls' break in the Caribbean

Cameron a renuntat la machiaj si s-a bucurat impreuna cu prietenele sale de un pahar cu vin alb.
Invitata cu putin timp in urma la emisiunea lui Oprah Winfrey, aceasta a discutat procesul imbatranirii si despre presiunea socetatii asupra femeilor.

Aceasta a declarat ca s-a impacat cu ideea de a imbatrani si cu faptul ca nu mai arata ca la varsta de 25 de ani.

Totodata, actrita a recunoscut ca ii pare rau ca a apelat la injectii cu botox, despre care sustine ca i-a schimbat intreaga fizionomie a fetei.

Off it comes: The Something About Mary star jokingly begins to pull off her striped bikini top

Cameron spune ca nu a apelat niciodata la o interventie chirurgicala pentru a-si mentine frumusetea, cu exceptia operatiei pe care a suferit-o la nas, dupa ce l-a avut spart timp de 4 ori.

Getting in the holiday spirit: Cameron carries a wine glass as she plays on the beach

Referitor la acneea care inca ii da batai de cap, actrita a spus ca a incercat absolut toate tratamentele medicamentoase si cosmetice existente, si ca in sfarsit a invatat sa isi accepte conditia.