Calin Popescu Tariceanu si Loredana Moise fac nunta fara dar, la Palatul Ghika!

7

Calin Popescu Tariceanu si Loredana Moise si-au invitat prietenii la petrecerea de nunta sambata, 2 noiembrie la Palatul Ghika, unde vor sarbatori marele eveniment, fara dar.

Dupa cununia civila din luna iulie, fostul lider liberal si Loredana, sotia sa, si-au invitat apropiatii la o petrecere care va avea loc sambata la Palatul Ghika, din Bucuresti. Tariceanu este la al cincilea mariaj si nu se mai poate cununa in biserica. Intr-o discretie totala, Loredana si Calin Popescu Tariceanu si-au invitat apropiatii la Palatul Ghika pentru petrecerea de nunta. Surse apropiate cuplului sustin ca evenimentul va avea loc sambata, 2 noiembrie, incepand cu ora 20:00. Doar cativa oameni politici vor fi de fata. Cat despre numele nasilor, acestea nu apar pe invitatia oficiala, potrivit stirileprotv.ro. Fostul premier s-a casatorit civil in aceasta vara pentru a cincea oara.

Tariceanu i-a spus „da” unei doamne cu 26 de ani mai tanara. Loredana Moise este din Buzau ti este absolventa de Arte Plastice. Acum cocheteaza cu moda si are un atelier de creatie vestimentara. Relatia dintre cei doi a inceput in urma cu doi ani, imediat dupa divortul fostului premier de Ioana. Politicianul a pastrat mereu discretia in legatura cu acest subiect. In privinta nuntii de sambata senatorul liberal le-ar fi sugerat invitatilor sa nu vina cu bani in plic pentru ca va accepta doar cadouri simbolice.

1pal

Sursa: puterea.ro