BUCURIE IN LUMEA GAY: Ricky Martin s-a despartit de iubitul sau!

5

Cantaretul Ricky Martin s-a despartit de iubitul sau, Carlos Gonzalez, un reprezentant al artistului afirmand ca decizia a fost luata de comun acord de cei doi si ca vor continua sa ramana „uniti de o mare prietenie”, informeaza people.com.

„Ricky si Carlos au decis de comun acord sa puna capat relatiei lor, dar continua sa fie uniti de o mare prietenie si de experientele pe care le-au trait impreuna”, a declarat un reprezentant al cantaretului pentru revista People.

Anul trecut, Ricky Martin vorbea extrem de frumos despre Carlos, afirmand, pentru publicatia Vanity Fair, ca iubitul sau a reprezentat un factor de incurajare in viata lui, inclusiv pentru gemenii artistului, Matteo si Valentino, care s-au nascut in august 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

„Am experiment lucruri minunate alaturi de iubitul meu, complexitatea, intelegerea si, in acelasi timp, libertatea, sentimentul ca partenerul nu te judeca. Asta am descoperit alaturi de Carlos”, a mai spus acesta.

In noiembrie 2013, o sursa declara ca distanta dintre cei doi poate insemna o despartire. „Ei petrec foarte putin timp impreuna”, a declarat sursa citata pentru People.

Totodata, artistul afirma in ianuarie 2012 ca nu intentioneaza deocamdata sa se casatoreasca cu partenerul lui de viata, Carlos Gonzalez Abella: „Nu vorbim despre acest lucru si nu ne gandim la acest lucru. Sunt insa fericit ca avem aceasta optiune, in Europa. Este uimitor cand te gandesti ca poti sa spui «Am chef sa fac asta (sa ma casatoresc, n.r.). Sunt pregatit. Hai sa o facem»”.

Ricky Martin, in varsta de 42 de ani, care a lansat hituri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” si „Nobody Wants to Be Lonely” si a vandut peste 60 de milioane de albume pe plan international, a anuntat ca este homosexual in 2010, in emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunitatii gay, in special in lumea latino-americana.