Britney Spears se pregateste din nou de maritis

12

In viata lui Britney Spears au loc evenimente cu adevarat importante. De curand artista a asistat la una dintre cele mai emotionante ceremonii de pana acum.

O noua ceremonie importanta a avut loc in familia lui Britney Spears. Sora mai mica a cantaretei s-a casatorit in urma cu putin timp cu alesul inimii ei, iar Britney nu a putut sa lipseasca de la un astfel de eveniment, ci a fost trup si suflet alaturi de Jamie.

Se pare ca nunta a avut loc in Louisiana, locul natal al celor doua surori, iar invitatii au fost doar cativa prieteni apropiati si membrii familiei celor doi.

Desi lumea se astepta ca indragostitii sa faca acest pas in cele din urma, mai ales ca logodna a avut loc chiar in urma cu cateva saptamani, totusi nimeni nu credea ca totul va fi organizat in secret si atat de repede.

Se pare insa ca Jaimie si-a gasit cu adevarat perechea din moment ce nunta a avut loc, iar familia ei este incantata de alegerea facuta. Britney insasi a postat un mesaj pe o retea de socializare, semn ca se bucura de lucrurile frumoase care i se intampla surorii ei. „Sunt fericita pentru sora mea. felicitari, Jaimie! Te iubesc” a fost mesajul cantaretei.