Brazilianul Eric s-a relaxat la Mall in Capitala. Din iarna merge la Steaua!

4

Zilele trecute, playmaker-ul Pandurilor a fost in Bucuresti, pentru cateva ore de relaxare la Mall.

Foarte prietenos din fire, brazilianul de 27 de ani nascut in Nova Iguacu a acordat cateva declaratii in exclusivitate reporterilor CANCAN.RO, in care a vorbit despre prezent, viitor, despre tara noastra si despre familia lui.

Am avut ocazia de a marca un gol frumos. Pacat ca rezultatul nu a iesit cel mai bun, dar… Ma bucur de acest gol si echipa a meritat acest gol. Eu am avut fericirea de a marca, dar golul a fost pentru echipa. Chiar daca am pierdut, ramanem numai cu acest gol„, ne-a declarat Eric despre golul din foarfeca marcat in partida cu Fiorentina din Europa LEague, pierdut de Pandurii cu 1-2.

Am avut putin noroc„, recunoaste brazilianul, explicand: „Am incercat sa dau o foarfeca, nu am prins mingea cu piciorul bine, dar conteaza ca a intrat si la toata lumea a placut. Este cel mai frumos gol al meu din cariera. Si familia mea din Brazilia l-a vazut si asta e cel mai important„.

Mijlocasul Pandurilor marturiseste ca este un familist convins. „Ne jucam, stram impreuna, mergem sa mancam impreuna, ca orice familie obisnuita. Imi iubesc familia si e pe primul loc„, spune Eric.

Pe locul secund vine cariera. O cariera in plina ascensiune, incununata cu executii de senzatie. „Cariera… vedem acuma ce se intampla din iarna, ce decizie iau conducatorii„, ne-a spus Eric, cu privire la transferul la Steaua.

Iubesc Romania! Am prieteni foarte bune aici, care m-au sustinut mereu. Sarmalele imi plac cel mai mult!„, a mai declarat Eric de Oliveira in exclusivitate pentru CANCAN.RO.