Brando Murphy spune ca e fiul lui Eddie Murphy. Ce zici de asta?

8

Actorul de comedie Brando Murphy sustine ca este fiul lui Eddie Murphy, insa starul american neaga acest lucru si l-a amenintat pe artist ca il va da in judecata daca nu isi retrage afirmatiile.

Eddie Murphy a negat vehement ca Brando este fiul sau, iar reprezentantul legal al starului, avocatul Marty Singer, i-a trimis deja o serie de scrisori actorului de comedie, in care il avertizeaza ca i se vor cere compensatii financiare de cateva milioane de dolari daca nu isi retrage afirmatiile, informeaza tmz.com.

In aceste scrisori se mentioneaza ca Brando a adoptat numele Murphy, ca a jucat, alaturi de fiul lui Richard Pryor, Mason, in turneul „Sons of Comedy” chiar rolul lui Eddie Murphy si ca si-a facut aparitia intr-o cafenea frecventata de star strigand „Tatal meu nu vrea sa stea de vorba cu mine”.

Pe de alta parte, Brando i-a trimis o scrisoare lui Eddie Murphy in care precizeaza ca nu s-a prezentat niciodata drept fiul lui, calificand acuzatiile lui Murphy drept „josnice, demne de dispret, patetice, deplorabile si respingatoare”. De asemenea, acesta este hotarat, la randul sau, sa il dea in judecata pe Eddie Murphy pentru defaimare, daca va mai continua cu aceasta campanie de intimidare.

Eddie Murphy, in varsta de 52 de ani, a socat pe toata lumea dupa ce a declarat ca nu este interesat sa-si cunoasca fiica pe care o are cu cantareata Mel Brown, Angel Iris, care s-a nascut pe 3 aprilie 2007, aceasta avand aceeasi zi de nastere cu tatal sau. Initial, Murphy a negat faptul ca este tatal fetitei, pana cand rezultatele testului de paternitate, facute publice in iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a incercat niciodata sa-si vada fetita.

Intre anii 1980 si 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabila „mina de aur” de producatorii de la Hollywood, datorita succesului comercial al unor filme precum „Profesorul trasnit”, „Trading Places” si „Beverly Hills Cop”. Cariera sa a intrat insa intr-un con de umbra in anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care „Imagine That”, „A Thousand Words” si „Ti-l prezint pe Dave/ Meet Dave” inregistrand un succes destul de modest.

In anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc in topul vedetelor platite exagerat la Hollywood.