Brad Pitt si Angelina Jolie se muta din America! Uite unde!

9

Angelina Jolie si Brad Pitt se vor muta provizoriu la Johannesburg, intrucat actorul american se pregateste sa filmeze in Africa de Sud o superproductie cinematografica, a anuntat, vineri, cotidianul in dialect afrikaans Beeld.

Potrivit aceleiasi publicatii, care citeaza o sursa din industria imobiliara, cei doi actori americani si cei sase copii ai lor au inchiriat o vila in cartierul de lux Sandhurst pentru care vor plati 7.600 de dolari pe luna.

Cotidianul sud-african nu precizeaza durata acestui sejur al celebrului cuplu de actori americani. Publicatia nu precizeaza nici titlul proiectului cinematografic in care a fost distribuit Brad Pitt.

Africa de Sud este o destinatie foarte apreciata pentru regizorii hollywoodieni, care apreciaza peisajele salbatice spectaculoase si costurile de productie rezonabile, care au devenit tot mai atragatoare, dupa devalorizarea din ultimele luni a randului, moneda nationala sud-africana.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in „Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

In luna aprilie 2012, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.