Bogdan Vladau face un gest care te va impresiona profund

9

Dupa un an plin, in care a reusit sa dea lovitura pe piata cu doua piese muzicale si sa se lase descoperit in cadrul show-ului “Burlacul”, Bogdan Vladau profita de notorietatea castigatea si se alatura unei campanii umanitare fara precedent.

Este vorba despre campania „Impreuna daruim o amintire de Craciun”, un eveniment organizat de Asociatia A. B. Omnia, in cadrul caruia mai multe vedete autohtone si-au unit fortele in scopul colectarii de fonduri pentru copiii aflati la Sectia de Oncopediatrie a Spitalului “Marie Curie” din Bucuresti si pentru cei din Centrul de Psihologie Delta Dunarii. Vladau va canta gratis pentru copiii de la Marie CurieBogdan Vladau va concerta astazi, ora 21: 00, intr-un club amplasat pe Calea Plevnei, banii obtinuti din vanzarea biletelor urmand sa mearga catre acesta cauza. Ulterior, dupa ce vor avea loc si alte etape ale acestei campanii, respectiv o sesiune de gatit in care mai multe persoane publice vor realiza dulciuri pentru copii, precum si un atelier de Craciun unde se vor realiza produse hand-made, pe data de 20.12.2013 Vladau urmand sa ii viziteze pe copiii internati la Sectia de Oncopediatrie a Spitalului “Marie Curie” din Bucuresti.

„Poate ca donatia ta nu va schimba lumea, dar impreuna le putem schimba Craciunul copiilor de la Marie Curie. Macar o zi din viata acestora!”, spune Bogdan Vladau.