Blonda din „The Big Bang Theory” este gravida. Detaliul care a ”tradat-o”!

13

Este maritata de numai 3 luni, insa jurnalistii au observat deja un inceput de burtica si sustin ca blonda ar fi insarcinata.

Kaley Cuoco, simpatica blonda din „The Big Bang Theory”, s-a logodit in toamna lui 2013 cu jucatorul de tenis Ryan Sweeting.

Nimeni nu a banuit atunci ca nunta va avea loc atat de repede si intr-o zi atat de speciala. Kaley le-a oferit insa o o supriza de proportii fanilor si jurnalistilor atunci cand a anuntat pe 1 ianuarie 2014 ca este deja femeie maritata si a postat fotografii de la nunta pe reteaua de socializare Instagram.

Kaley a purtat in ziua nuntii o rochie de mireasa roz, semnata Vera Wang, a organizat petrecerea la o vila in stil spaniol si a invitat peste 150 de prieteni si rude la marele eveniment.

Aceleasi persoane apropiate ar putea primi acum, la 3 luni de la marele eveniment, vestea ca tanarul cuplu se pregateste deja sa urmeze bun venit pe lume primului copil. Si asta deoarece jurnalistii perspicace ar fi observat ca actrita din „The Big BangTheory” ar avea un inceput de burtica, pe care l-ar fi ascuns cu o rochie larguta, la un eveniment monden.

Potrivit FishWrapper, Kaley nu obisnuieste sa imbrace rochii atat de largute si ca faptul ca a ales acets model este un semn detsul de evident ca ar vrea sa ascunda ceva.

Nu exista inca o confirmare oficiala a cuplului, insa jrunalistii cred ca se asteapta la orice de la vedeta care s-a casatorit cu actualul sot la numai cateva luni dupa ce l-a cunoscut.