Bianca si Victor Slav se distreaza de minune in Turcia. Poza asta spune totul!

7

Se pare ca escapada in Turcia i-a apropiat din nou pe Bianca si Victor Slav, care pare sa nu ia in seama rautatile fostului iubit al roscatei, Adrian Cristea. Cei doi amorezi par sa se distreze de minune si sa redescopere bucuria de a fi impreuna si de a se juca. Cei doi au fost surprinsi in timpul unei harjoneli, care a facut deliciul admiratorilor celor doi.

Bianca Dragusanu si fostul ei sot, Victor Slav, se afla in aceasta perioada intr-o vacanta in Turcia, unde se pare ca au reaprins focul iubirii. Nici comentariile celor din jur si nici declaratiile fostului iubit al roscatei, Adrian Cristea, nu pare sa le tulbure linistea celor doi.

Si pentru ca sunt foarte fericiti, Bianca si Victor doresc sa impartaseasca din momentele pline de bucurie si cu prietenii de pe retelele de socializare.

De curand, roscata a postat o imagine in care pare paruita si bruscata de fostul sot, insa este cu zambetul pe buze semn ca totul nu este decat o joaca, banuiala confirmata si de mesajul vedetei: „Marea ciufuleala:)) in Kung Fu style:)))”.

In imagini, Victor cu o mana isi trage fosta sotie de par in timp ce cu cealata i-a imobilizat bratele acesteia.