Bianca a mers sa se roage la Zidul Plangerii ca sa se impace cu Victor Slav

6

Sapte zile au mai ramas pana cand sotii Slav merg din nou la notar. De data asta ca sa definitiveze divortul. Pana atunci, Victor pare sa-si caute nevasta prin cluburi, in timp ce Bianca, probabil in asteptarea unei minuni, a pornit in pelerinaj.

 

 

Prognoza primaverii pentru Victor Slav nu prevede prea mult soare. Desi nu e vazut prea des prin cluburi, Victor a iesit acum sa se distreze fix in locul in care Bianca petrecea saptamana trecuta, alaturi de printul Cristea. Ghinion! Nu si-a gasit sotia, dar a dat peste….sosia ei, care a incercat sa-i tina si locul. Adevarata Bianca avea insa alte preocupari. In timp ce presa relata ca din nou a fost bombardata de printul cristea cu flori, roscata s-a dus sa se roage la … Zidul Plangerii, in Israel.

Impreuna cu un prieten, Victor s-a distrat o noapte intreaga chiar in clubul in care, in urma cu o saptamana, sotia lui si printul Cristea ar fi petrecut 45 de minute in….. toaleta. N-a dat peste Bianca, dar a fost „agatzat” de una dintre sosiile acesteia.

Apropiati din anturajul viitorilor… fosti soti Slav ne-au confirmat ca Victor i-a facut Biancai o surpriza de 1 martie. I-ar fi trimis …. flori. Presa tabloida scrie, in schimb, ca si Adi Cristea i-ar fi oferit roscatei mai multe buchete, insotite de mesaje de iubire.

Oricum, Bianca a sarbatorit venirea primaverii la mii de km distanta si de Victor, si de printul Cristea, dar mai aproape de… cele sfinte. A plecat alaturi de prietena ei, Vica Blochina, in Israel, la zidul plangerii. Daca Cel de Sus i-a ascultat rugile am putea vedea pe 10 martie, atunci cand e posibil ca Bianca sa redevina… domnisoara Dragusanu.