Bianca l-a amenintat pe Victor Slav ca se sinucide

7

Bianca Dragusanu si-a aruncat toate armele in lupta pentru a-l convinge pe Victor Slav sa nu o paraseasca! Roscata l-a amenintat chiar si cu sinuciderea daca nu se intoarce acasa, spunandu-i ca va lua o suta de pastile si isi va pune capat vietii!

Bianca a ajuns la capatul puterilor in incercarea sa de a-l determina pe Victor Slav sa se intoarca acasa! Surse din preajma prezentatorului de la PRO TV sustin ca el nici nu se gandeste la o impacare, iar singura concesie pe care a facut-o in toata aceasta perioada  a fost, acum cateva zile, cand a cedat la amenintarile cu sinuciderea lansate de roscata!

Roscata a vrut sa ia pastile si sa se sinucida“Victor a dormit la Bianca miercuri seara, pentru ca nu a vrut sa o aiba pe constiinta, mai ales ca inca tine la ea si nu vrea sa pateasca nimic rau! Era deprimata si tot ii spunea sa o ierte si sa treaca peste escapada cu Adi Cristea, asa cum a facut si ea in cazul mesajelor nocturne cu Anda Adam! Basca, la un moment dat, intr-un acces de furie, i-ar fi zis si ceva de genul “o sa iau o suta de pastile si nu o sa ma mai trezesc! Atunci, ai sa regreti…”! Speriat, el s-a dus acasa la Bianca si a dormit acolo, insa, dimineata, dupa o alta discutie, i-a spus ca este decis sa divorteze, pentru ca, pur si simplu, nu se mai vede alaturi de ea!”, a povestit un apropiat al prezentatorului de la meteo!