Bianca Dragusanu si-a schimbat din nou look-ul. Vezi ce si-a facut la par!

18

Cu numai cateva zile inainte de ziua ei, Bianca Dragusanu si-a luat fanii prin surprindere si le-a dezvaluit prin intermediul contului oficial de Facebook faptul ca a revenit la blondul care a consacrat-o.

Acum insa, acestia au fost din nou uimiti sa o vada cu o culoare apropiata de cea pe care o purta pe vremea in care era inca doamna Slav.

Rosul ales de data aceasta este putin mai discret si mai estompat, insa se potriveste bine cu tenul vedetei, care isi asigura admiratorii ca parul ei nu a avut de suferit de pe urma interventiilor repetate pe care le-a facut in ultimele zile.

Ea spune ca a folosit un produs 100% natural, fara sulfati sau parabeni, care i-a improspatat suvitelein timpul procesului, dar le-a si repigmentat  in rosu.

In urma cu numai cateva zile, Bianca se intorsese la vechile metehne si a postat o imagine pe internet in care parul ei bogat, roscat fusese inlocuit complet cu… un blond platinat! Spre deosebire de data trecuta in care a fost vopsita astfel, acum diva autohtona a optat pentru un ton mai rece si si-a pastrat radacinile intr-o culoare mai inchisa, incercand sa le potriveasca astfel cu sprancenele pe care nu le-a deschis deloc la culoare.