Bianca Dragusanu s-a impacat cu Victor Slav. Pozele spun totul!

10

Cat s-ar chinui sa stea departe, acest lucru este imposibil, pentru Bianca si Victor! Dincolo de sentimente, care inca nu s-au risipit definitiv, ii mai leaga si un

In urma cu doua saptamani s-au intalnit la un eveniment monden, unde au atras toate blitz-urile si camerele de luat vederi insa, ulterior acestei revederi, s-a produs o raceala, intre Bianca si Victor. Daca, pana in momentul respectiv, s-au vazut de mai multe ori, dupa acea intalnire in vazul lumii au evitat sa-si mai intersecteze drumurile.

Bianca si Victor au fost impreuna la un magazin de mobila

Bianca si Victor au fost impreuna la un magazin de mobila

Din motive stiute numai de ei, evident. Totul, pana miercuri seara cand, surpriza, Bianca si Victor s-au afisat din nou impreuna! Nu singuri, ci insotiti de un grup de prieteni, la un magazin de mobila din zona de nord a Capitalei. Se vede de la o posta ca cei doi nu se comporta precum un cuplu, imaginile fiind mai mult decat graitoare, in acest sens.

Au cumparat mobila impreuna

Cei doi fosti soti nu s-au bagat prea mult in seama in magazinul de mobila

Cei doi fosti soti nu s-au bagat prea mult in seama in magazinul de mobila

Cei doi fosti soti au mers, cand unul, cand altul, in fata celuilalt, fara sa se bage in seama prea mult si fara sa schiteze vreun gest tandru sau macar vreun zambet. S-au mai consultat referitor la produsele pe care sa le achizitioneze, dar fara sa se bage prea mult in seama. Probabil ca si-au dat seama ca pot fi fotografiati si nu au vrut sa dea nastere unor speculatii ca s-ar fi impacat. Desi simplul fapt ca sunt vazuti impreuna ridica semne de intrebare. Intre timp, am reusit sa si elucidam misterul intalnirii dintre Bianca si Victor, desfasurata la ceas de seara intr-o zi banala din cursul saptamanii:

Bianca a ales biroul pe care si-l doreste

Bianca a ales biroul pe care si-l doreste

“In sfarsit, muta sediul firmei. Este o perioada in care se vor mai vedea, pentru ca au de pus lucruri la punct. Si la birou vor mai fi impreuna, pentru ca Victor se ocupa de partea administrative, de angajari, contracte si salarii. Bianca nu prea s-a bagat pe partea asta. Ea se ocupa de selectarea angajatilor si de partea de creatie, mai mult, avand contact direct cu croitoresele”, a povestit o sursa din anturajul Biancai, pentru CANCAN.ro.