Bianca Dragusanu are propriul stilist. Nu o sa ghicesti cine e!

6

Victor Slav este un sot dedicat casniciei. Se implica in toate activitatile nevestei sale, chiar si in cele ignorate de regula de reprezentantii sexului tare.

Cand vine vorba despre Bianca Dragusanu si Victor Slav, tara este impartita in doua tabere caci, in urma mediatizarii excesive a cuplului, nimeni n-a reusit sa-si pastreze neutralitatea. Unii sustin ca cei doi se iubesc, se potrivesc si vor ramane impreuna mult timp, ceilalti, mai putin optimisti, cred ca in maximum jumatate de an casnicia lor se va destrama.

Pana cand se va demonstra insa care parte a avut dreptate, romanticii sau scepticii, fosta asistenta tv profita de gusturile vestimentare ale partenerului ei de viata, care i-a devenit un soi de stilist personal. Victor o insoteste pe roscata deseori la magazin si isi spune parerea despre articolele vestimentare pe care aceasta pune ochii, iar rolul sau de sfatuitor a fost luat in seama chiar si in deplasarea divei la Dubai, cu o gasca de amici.

Cand mergea la boutique-uri si incerca tinute in cabina de proba, oricat de mult i-ar fi placut, nu le achizitiona daca nu venea „ok-ul” lui Victor in urma unei poze trimise de ea.In vacanta din Dubai, vedeta si prietenii ei au luat cu asalt mallurile