Bianca Dragusanu a lesinat intr-un club. Vezi ce a patit!

6

Bianca Dragusanu a inceput de o buna bucata de vreme o colaborare cu doctorul Kasem Abdu Bakr.

Roscata si medicul ei ar fi trebuit sa fie gazdele unei reuniuni inedite, in Princess Club pentru o discutie libera si pentru a raspunde la intrebarile tuturor fanilor interesati de intervetii estetice.

Din nefericire, Biancai i s-a facut rau in culise. Toata lumea astepta momentul in care roscata trebuia sa iasa pe scena pentru a vorbi de interventiile sale, insa din pacate acest lucru nu a mai fost posibil.

Ambulanta a fost chemata de urgenta in fata clubului din RegieO ambulanta a fost chemata de urgenta la localul din Regie pentru a-i acorda fostei asistente TV primele ingrijiri medicale. Medicii au stabilit ca Bianca este suspecta de lipotimie (n.r. lesin fara oprirea respiratiei si a activitatii cardiace). Paramedicii i-au facut cateva perfuzii cu calmante pentru a o pune pe vedeta pe picioare. Din fericire, ea se simte bine si are nevoie de multa odihna.

„Bianca a lesinat, insa nu de la mancare, ci de la emotiile puternice” a declarat medicul Kasem pentru WOWbiz.

Intregul eveniment a fost anulat si cel mai probabil se va stabili o noua data in care cei doi sa aiba o intalnire cu fanii curiosi.