Bianca Dragusanu a fost INTERZISA oficial de CNA la TV! Vezi ce a patit trustul Antena!

  3

  CNA a decis sa respinga transformarea Antenei 2 in Antena Stars intrucat postul s-ar transforma intr-unul tabloid, dar si din cauza roscatei Bianca Dragusanu.

  Postul Antena Stars ar fi trebuit sa se relanseze, in aceasta formula, din 16 decembrie. Roscata revenea in televiziune si ar fi trebuit sa aiba o emisiune tip reality show numita Academia Biancai.

  „Evolutia pietei tv din ultimii ani ne-a demonstrat ca nu mai avem suficienta forta de a creste cota de piata a canalului asa ca am decis relansarea statiei. Vorbim de introducerea unor sloturi de stiri si a unor emisiuni tip reality show in weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucreaza la transformarea Antenei 2.

  Intrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre doua emisiuni, Academia Biancai, si unul care „va intra indiscret” in viata asistentelor din emisiuni.

  „Bianca Dragusanu este un om care a reusit in viata. Este o fata de conditie modesta care si-a gasit drumul ei in viata. Și-a deschis un business, iata ca acum are si o cariera in televiziune. Cel de-al doilea show este o productie care va intra indiscret in viata asistentelor tv, Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show pacatos” a spus Cristian Ionescu, informeaza Pagina de Media.

  Chiar si asa, unul dintre membrii CNA nu este de acord sub nicio forma cu un astfel de format pentru ca nu sustine tabloidizarea unui post de televiziune ce va aduce odata cu el zeci de sesizari si reclamatii.

  „In prezentarea postului este o tabloidizare suta la suta. Sunteti producator si la Acces Direct si la Un show pacatos, iar acest lucru nu face decat sa-mi confirme ca acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct si Un show pacatos. Nu voi sustine niciodata tabloidizarea unui post de televiziune asa cum o sustineti dumneavoastra. Eu, personal, nu votez grila cu prezenta acestei vedete in ea. In octombrie au fost sute de reclamatii pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu casatoria, cu mizeriile, cu tot ce tinea de intimitatea lor” a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

  Sursa: wowbiz.ro