Bianca Dragusanu este gravida! Oare cine este tatal copilului?

18

Rasturnare de situatie in cazul Bianca Dragusanu. Prezenta marti seara la un eveniment monden, frumoasa roscata a lesinat, iar medicul Kasem, care o insotea, a lasat sa se inteleaga ca tanara ar putea sa fie insarcinata.

asemenea conditii, intrebarea care e pe buzele tuturor, dar mai ales pe cele ale celor doi barbati din viata ei, este al cui este copilul. Bianca Dragusanu a fost, in ultimele luni, atat cu sotul ei Victor Slav, dar si cu Adrian Cristea, cu acesta din urma avand o escapada la Paris, chiar la inceputul anului. Daca Bianca nu e sigura ca e insarcinata, din punct de vedere medical inseamna ca sarcina nu are mai mult 8 saptamani, perioada ce ar coincide cu inceputul lunii ianuarie.

Ei bine, in atare conditii, toate gandurile ar duce la Adrian Cristea, barbatul cu care Bianca a petrecut la Paris primul weekend din luna ianuarie, iar escapada amoroasa de acolo ar fi putut sa se lase cu… o sarcina.Bianca si Adrian Cristea au avut o aventura la ParisPe de alta parte insa, desi imediat dupa ce a aflat de aventura pariziana a sotiei sale, Victor Slav s-a mutat din apartamentul conjugal, el a fost surprins cateva zile mai tarziu in locuinta Biancai. Mai mult chiar, el si-a petrecut noaptea acolo si e posibil ca in disperarea ei, incercand sa-l impace, roscata sa fi utilizat intreg arsenalul de seductie. Ce s-a intamplat in apartament stiu numai ei doi, insa la iesirea din locuinta, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Victor Slav, iar acesta avea niste semne suspecte pe fata, care ar fi putut fi urmarea unei partide de amor cu nabadai. Pe de alta parte, la o zi dupa aceea, Bianca s-a fotografiat cu un buchet de flori primit de la Slav, dovada fiind faptul ca acesta era trimis de la floraria al carui proprietar este vedeta de la Meteo.Bianca si Victor Slav sunt inca sot si sotieIndiferent al cui este copilul, Bianca se afla intr-o situatie dificila! Daca este insarcinata, ea este inca sotia lui Victor Slav, deci acesta este din punct de vedere legal tatal copilului, dar cum Victor poate dovedi ca, in fapt, ei doi nu mai stateau impreuna la data conceperii copilului, poate cere in instanta un test de paternitate.

Acum ramane de vazut daca roscata este sau nu insarcinata!