Bianca Dragusanu, dependenta de insulina!

6

In urma cu doi ani, Bianca Dragusanu a fost foarte aproape de fi dependenta de insulina, dupa ce diabetul ei o luase razna din cauza stresului si a supararilor! Roscata ajunsese in acest stadiu al bolii ei, intrucat se despartise de Adrian Cristea si aflase ca acesta se si cuplase cu Diana Iguana!

Bianca sufera de diabet si orice suparare ii poate agrava boala cu consecinte destul de neplacute. Daca acum vedeta tine situatia sub control si, in perioade critice, ia cate un medicament, ei bine, la un stres mai mare ar putea ajunge pe insulina.

Surse din preajma ei sustin ca asa i s-a intamplat in urma cu doi ani cand s-a despartit prima oara de Adrian Cristea, “Ea si Adi se iubeau la nebunie, insa amandoi erau foarte gelosi si nu rezistau mult impreuna! El o suna nonstop din cantonamentele in care se ducea cu Dinamo, echipa sa de atunci, iar ea nu il lasa nici macar sa se uite la o femeie, Asa se face ca, prima oara, nu au putut sa stea impreuna decat cateva luni. S-au despartit cu scandal, in plus, Cristea, ca sa o enerveze si mai tare, s-a cuplat cu actrita Diana Stefanescu, cunoscuta ca Diana Iguana, si a inceput sa se si afiseze cu ea.

Lucrul acesta a deranjat-o teribil pe Bianca, ba mai mult, a facut-o sa sufere atat de tare incat diabetul i s-a agravat si putin a lipsit ca ea sa nu treaca pe insulina toata viata! Norocul ei a fost acela ca s-a dus imediat la spital, a consultat si un psiholog si, in scurt timp, si-a revenit! Dupa o vreme s-a impacat si cu Adi si totul s-a rezolvat de la sine”, a povestit o apropiata a vedetei pentru WOWbiz.ro.