Bianca Dragusanu, aroganta maxima la adresa CNA-ului

5

In ciuda faptului ca a fost interzisa de CNA, Bianca nu se lasa! Roscata isi va face propriul show, care va debuta pe post in luna februarie. Pana atunci, ia cursuri intensive de dictie si de perfectionare in media.

La mijlocul lunii decembrie, Bianca Dragusanu a primit o veste extrem de proasta. CNA nu a fost de acord ca ea sa aiba o emisiune la Antena Stars si a fost trecuta pe linie moarta. Cu toate acestea, roscata nu s-a dat batuta si a recurs la o serie de tertipuri pentru a reveni, totusi, pe sticla.

Surse din preajma Biancai sustin ca ea face tot ce ii sta in puteri sa schimbe parerea celor de la CNA. “E o ambitioasa si nu se da batuta niciodata. De aceea, s-a inscris de cateva zile la cursurile unei scoli de jurnalism, unde ia lectii intensive de dictie si se perfectioneaza in lumea media. Invata si repeta nonstop, nu o mai intereseaza nici Sarbatorile, important pentru ea este sa aiba propriul show. Iar sefii trustului i-au promis ca, la finele lui februarie, cu siguranta, emisiunea ei va fi introdusa in grila de programe. Drept dovada, au filmat si spoturile cu ea”, a spus o prietena a vedetei pentru WOWbiz.ro.