Beyonce a fost cel mai CAUTAT nume in 2013!

    4

    Beyonce a fost cel mai cautat nume in America, artista reusind sa o intreaca inclusiv pe Kim Kardashian, care a pierdut prima pozitie ce o detinea de anul trecut.

    Beyonce a reusit sa ajunga cel mai cautat om pe bing datorita unui an foarte plin: showul pe care l-a facut la Superbowl, reuniunea Destiny’s Child cu aceasta ocazie, dar si turneul Mrs. Carter World Tour, care i-a adus si o multime de bani, inca de la primele concerte. In schimb, de partea cealalta a Oceanului, trebuie sa se multumeasca abia cu a doua pozitie.

    Pe urmatorul loc in clasamentul celor mai cautate nume se afla Rihanna, pe locul 3, si numarul 2 in clasamentul muzicienilor, in timp ce Taylor Swift urca de pe 10 pana pe 4. Madonna, Amanda Bynes si Barack Obama sunt numele care au intrat anul acesta in top. Justin Bieber, in schimb, a picat de pe locul 2 pana pe 6, iar Miley Cyrus, in ciuda unui an foarte plin, ajunge de pe 3 pe 9. Totusi, JayBee este cel mai cautat personaj in UK, urmat de Kate Middleton, Selena Gomez si Nicole Scherzinger, care se bucura de popularitate pe insula datorita participarii sale la X Factor.

    Sursa: urban.ro