Beyonce, cu cel de-al doilea copil in burtica!

104

Presa internationala umbla cu speculatii cum ca Beyonce ar fi insarcinata cu cel de-al doilea copil, informeaza dailymail.co.uk.

Beyonce si Jay-Z se afla in turneul european „On The Run”, iar in acest weekend au cantat in Paris. In timpul unui show, Jay-Z si-a surprins publicul si a modificat versurile unei melodii, incluzand textul „‘cause she is pregnant with another one” („pentru ca ea este insarcinata din nou”).

Cei doi cantareti sunt casatoriti de sase ani si au o fetita, Blue Ivy, care s-a nascut in ianuarie 2012.

Publicatia OK! sugera saptamana trecuta ca cei doi ar putea deveni din nou parinti, citand o sursa care spunea ca rapperul a fost foarte „protector” cu Beyonce in ultima perioada, „la fel cum era cand ea era insarcinata cu Blue Ivy”.

„El face tot ce poate pentru a se asigura ca Bey (Beyonce, n.r.) se afla intr-un balon fara stres. El i-a informat pe toti cei din anturajul lor ca vocilor lor trebuie sa fie relaxate, sa foloseasca lumina discreta si sa asculte doar muzica lejera si a spus ca toate preparatele pe care le mananca Beyonce ar trebui sa fie organice”, a mai declarat sursa pentru revista OK!.

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membra a grupului Destiny’s Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) si „Cadillac Records” (2008).

Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Jay-Z si Beyonce formeaza impreuna cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Sursa: mediafax.ro