Benone Sinulescu si-a scris testamentul. Uite cui lasa toata averea!

7

Benone Sinulescu nu vrea ca dupa moartea lui lucrurile sa ramana neclare si familia sa inceapa razboiul pe avere, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Ion Dolanescu.

Benone Sinulescu a decis sa ii lase toata averea sotiei sale si a facut deja un testament in acest sens.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari„, a declarat Benone Sinulescu pentru „ring„.

Artistul a dezvaluit ca el si Ion Dolanescu nu s-au dusmanit niciodata, ci erau doar in competitie.

„Cânt cu foarte mulţi ani înaintea lui Ion Dolănescu. Când umpleam eu singur un stadion, el nu exista ca artist. L-am cunoscut la Ansamblul «Ciocârlia», unde făcea armata. Eram foarte drăguţ cu el, la fiecare leafă îi mai dădeam bani. Între noi nu a existat vreun conflict, ci doar o competiţie. Răutăţile au pornit doar de la Ion Dolănescu, pentru că în topurile de atunci melodiile mele erau mereu pe primul loc„, si-a amintit Benone.