Basescu isi boteaza nepoata.Uite cine e nas!

9

Fiica Elenei Basescu, Sofia Anais, va fi botezata sambata, la Biserica Sfantul Spiridon Nou, nas urmand sa fie primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Conform unor surse apropiate familiei Basescu, botezul urmeaza sa aiba loc sambata, la biserica Sfantul Spiridon Nou, aceeasi biserica in care a fost oficiata si cununia Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu.

Nasul Sofiei Anais va fi primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

De altfel, Elena Basescu a postat joi pe Facebook o fotografie cu fiica sa in carucior, alaturi de Chirtoaca, insotita de textul: „Nasul Dorin Chirtoaca a vizitat-o pe Sofia in drumul sau catre Vilnius. Cu ocazia aceasta, i-a adus cadou finutei sale un ursulet de plus foarte dragut”.base2

Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume in ziua in care mama a implinit un an de la casatorie.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, in 1 septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, care a fost suspendat doua luni in vara anului trecut.