Babi Minune asaltat de fane la un concert la Roma

4
La doar 17 ani, manelistul Babi Minune a devenit taticul unui baietel. El si iubita lui, Georgiana, il adora pe mostenitor, iar cantaretul este si mai dornic sa cante si sa castige multi bani, ca sa-i ofere fiului o viata confortabila.
Adolescentul a obtinut notorietatea si simpatia romanilor gratie aparitiilor in telenovelele fenomen „Regina” si „Mostenirea”, iar dupa incheierea filmarilor si-a fructificat talentul muzical imbratisand cariera de artist. Piesele lui Babi Minune au prins atat in tara, cat si in randurile compatriotilor nostri din Diaspora, asa ca solistul se imparte intre concertele de pe plaiurile mioritice si cele din strainatate.Recent, cantaretul a sustinut un spectacol intr-un club de langa Roma, unde fanele, in ciuda faptului ca are o relatie si un copil, i-au facut cu ochiul si i-au trimis „pupici” fierbinti. El insa s-a concentrat la activitatea profesionala si bine a facut!

Versurile sale au trezit latura generoasa a clientilor discotecii, interpretul castigand aproape 1000 de euro din dedicatii, plus onorariul de 2000 de euro de la organizatorii evenimentului. La finalul reprezentatiei, artistul s-a pozat cu fanii si a plecat direct la hotel, desi avea o masa de protocol rezervata in local.Admiratoarele artistului n-au ratat ocazia de a se poza cu elDesi este inca adolescent, cantaretul si-a intemeiat deja o familie frumoasa